0734 654 443

Renovari Piscine

Tot mai multi oameni se decid sa renoveze piscina, se poate face acum mai simplu decat in urma cu cativa ani.
De multe ori piscina intra in renovare pentru a fi mai economica in exploatare. Noi putem face acest lucru pentru dumneavoastra. Alteori piscina se renoveaza pentru ca finisajele s-au deteriorat. Noi va putem ajuta cu diferite materiale si modele intr-o varietate foarte mare de textura si culoare.

Cele mai frumoase si rezistente piscine sunt cele finisate cu gresie portelanata Rosa Gres.
Ca si in exemplul de mai jos cu acest finisaj piscina dumneavoastra va fi in armonie cu gradina.
Ceramica Rosa Gres permite orice stil: natural, urban, tehno, etc.
Contactati-ne si unul dintre specialistii nostrii va va indruma catre colectia Rosa Gres cea mai potrivita, in asa fel incat piscina dumneavoastra sa fie asa cum va doriti.

Inainte, Dupa, Mereu

Inainte, Dupa, Mereu

Punem la dispozitia clientilor atat materiale de foarte buna calitate cat si echipe bine instruite pentru montajul acestora.
Dintre materialele cele mai folosite sunt: ceramica portelanata, vitroceramica sau mozaic de sticla, mozaicul ceramic, piatra naturala reconstituita.
O variata gama de borduri pentru piscina.

Deasemenea putem schimba orice liner de piscina , iaz sau lac artificial. Modernizarea echipamentului de filtrare, iluminare si tratare a apei si chiar, unde permite spatiul, conversia acestuia in varianta solara, etc.

Si nu in ultimul rand verificarea integritatii conductelor vechi, sau modificarea adancimii piscinei si adaugarea caracteristici si utilitati suplimentare: scari, acoperiri izoterme manuale sau automate, instalatii de divertisment – hidromasaje – masaje cervicale si relaxare – banchete air bubbles – boxe subacvatice, etc.

Dupa renovare

Dupa Renovare

Primul pas este cel mai greu: contactati acum!